Missie


Stoker Holland streeft naar duurzaamheid en maatschappelijke winst op lange termijn, voor dier, plant en milieu, maar ook voor de mensen in en om het bedrijf. Stoker Holland is de schakel tussen de teler en klant om vers en gezond fruit te verstrekken aan klanten met respect voor mens, maatschappij en milieu.

Deze missie weerspiegelt onze inzet om elke teler en klant zo goed mogelijk van dienst te zijn en hen de beste diensten, producten, informatie en service te bieden. Ook andere partijen in de keten staan met een goede samenwerking centraal. Dat mens, maatschappij en milieu hierbij niet uit het oog worden verloren, staat voorop. Zowel binnen het bedrijf als in onze relaties met de telers en externe partijen.

Om dit goed te kunnen volbrengen, werken wij vanuit een aantal waarden en doelstellingen.
Stoker Holland is een betrouwbare partner; afspraak is afspraak, wij doen wat we zeggen en mocht er een probleem zijn, dan lossen we die op. U kunt op ons vertrouwen als partner en als dienstverlener!

Stoker Holland is een bedrijf dat wordt gekenmerkt door een platte en slagvaardige structuur waardoor ideeën en vernieuwingen snel kunnen worden doorgevoerd. Stoker Holland is een familiebedrijf

Als Stoker Holland zijn we ondernemend, vernieuwend en kijken vooruit. In onze sorteerhal waar wij met moderne machines en apparatuur, sorteren op maat en met een focus op duurzaamheid. Maar ook bij het zoeken naar vernieuwing van ons assortiment en nieuwe concepten.

Stoker Holland is een gezond bedrijf op veel verschillende vlakken: wij werken met gezonde producten, zijn financieel gezond en zorgen voor een gezonde prettige werkomgeving voor onze medewerkers.